ERGENEKON ÇETESİ

Ergenekon Terör Örgütünün Tüm Telefon Görüşmeleri ve İddianamenin Tamamı…..

YÜREKLERİ SARSAN OLAY YENİDEN SORUŞTURULACAK

Posted by oktay571 Nisan 12, 2009

YÜREKLERİ SARSAN OLAY YENİDEN SORUŞTURULACAK

Hain saldırıda çarpıcı iddia - İZLE

Hain saldırıda çarpıcı iddia – İZLE
Şırnak’ta 11 kişinin katledildiği hain saldırı ile ilgili sır perdesi aralanıyor.

Tarih 15 Ocak 1996. Yer Şırnak’ın Güçlükonak İlçesi. Dördü korucu 11 kişinin bulunduğu minibüs önce ağır silahlarla tarandı. Ardından ateşe verildi.

GÜÇLÜKONAK DOSYASI RAFTAN İNDİRİLDİ

Diyarbakır Başsavcılığı, katliam dosyası ile ilgili harekete geçti. Başsavcılık, “Katliamı PKK değil, JİTEM yaptı” diyen dönemin insan haklarından sorumlu Devlet Bakanı Adnan Ekmen’in ifadeleri doğrultusunda, o dönemde bölgede görev yapan subay, yedek subay ve korucuların isimlerini belirledi. İfade alma aşamasına geldi.

ETÖ İDDALARINA UZANAN İLİŞKİLER AĞI

Eski Devlet Bakanı Adnan Ekmen, hain saldırının arkasında, ETÖ iddialarıyla ortaya çıkan illegal yapılanmanın olduğunu söylüyor: “Çok gayret sarf ettim, ancak sonuca varmam mümkün değildi. Ergenekon savcıları, gerçek Ergenekon’u çıkarmak istiyorlarsa bu dosya ele alınmalıdır. Buralar çözülmeden Ergenekon çökmez”

KATLİAMDA DİKKAT ÇEKEN AYRINTI

Katliamdaki bazı izler şüpheleri güçlendiriyor. O şüphelerden biri de, hain saldırıda hayatını kaybeden kişilerin elbiseleri dahil herşey yandığı halde, nüfus cüzdanlarının, sapa sağlam olarak güvenlik güçlerinin elinden çıkması. İddialara göre, öldürülen 11 kişiden altısı olaydan üç gün önce güvenlik güçlerince evlerinden alınmış. Diğer beş kişi de saldırının gerçekleştiği gün, “göreve” denilerek çağrılmış.

Diyarbakır Başsavcılığı’nın, Güçlükonak dosyasına çok önemli bir belge eklediği söyleniyor. Belge, ETÖ iddialarından tutuklu emekli Albay Levent Göktaş’ın devre arkadaşı emekli bir subayın ihbar mektubu…

Başsavcılığın kısa süre önce, o tarihte görevli bir yedek subayın da ifadesini aldığı iddia ediliyor.

12.Nisan.2009 00:52:38

3 Yanıt to “YÜREKLERİ SARSAN OLAY YENİDEN SORUŞTURULACAK”

  1. nasıf said

    pkk elebaşını serbest bırakmak için akpe dtp ve dış güçler askere en büyük çamur atıyorlar

  2. asker düşmanları said

    başınıza saksı düşse askerden bileceksiniz. bu nasıl bir kindir ya.

  3. Anonim said

    türkiyede nekadar ABD karşıtı subay varsa içerde bu nasıl iştir her olan olayı TSK yüklemek doğru değildir TSK devletimizin temel taşıdır lütfen daha fazla oynamayın

Yorum bırakın