ERGENEKON ÇETESİ

Ergenekon Terör Örgütünün Tüm Telefon Görüşmeleri ve İddianamenin Tamamı…..

Gizli bölmeden çıkanlar şok etti

Posted by oktay571 Aralık 9, 2010

Gizli bölmeden çıkanlar şok etti

Gizli bölmeyi fark eden Savcı Seçen, parke taşlarının sökülmesi talimatını verince…

09.12.2010,10:09:27
soru

Fuhuş ve casusluk çetesi soruşturması derinleştikçe ortaya çıkan skandallara her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Aralarında amirallerin de bulunduğu çok sayıda subay ve bürokratın gizli kamera görüntülerini şantaj amaçlı kullanarak devletin gizli belgelerini yabancı istihbarat örgütlerine sattığı belirlenen çeteye yönelik bir ihbarı değerlendiren Cumhuriyet Savcısı Fikret Seçen’in geçtiğimiz günlerde Gölcük Donanma Komutanlığı’nda arama yaptığı öğrenildi.

 

İSTİHBARAT’TA GİZLİ BÖLME

Donanma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü’nde geçekleştirilen arama sırasında Savcı Seçen ve Merkez Komutanlığı’ndan gelen askeri yetkililer tam bir şok yaşadı. Savcı Seçen, arama yaptığı İstihbarat Şube Müdürlüğü’nde soruşturmanın seyrini değiştirecek nitelikte öneme sahip dokümanların bulunduğu gizli bir bölmenin varlığını tespit etti.

10 ÇUVAL DOLUSU BELGE ÇIKTI

Arama esnasında İstihbarat Şube Müdürlüğü’nün zemininde parke taşlarının altında özel yapılmış gizli bir bölmeye rastlandı. İstihbarat Şube Müdürlüğü’nde görevli bir Binbaşı tarafından yaptırıldığı belirtilen gizli bölmeleri fark eden Savcı Seçen, zemindeki parke taşlarının sökülmesi talimatını verdi. Parke taşlarının sökülmesinin ardından gizli bölmede de arama yapan savcı, buraya saklanmış 10 çuval malzemeye de el koydu.

KARANLIK DÖNEMİN ASKERİ BELGELERİ

Gizli bölmelerde el konan malzemeler arasında çeşitli rütbedeki askerlere ait gizli kamera ve ses kayıtlarının yanı sıra kayıt cihazları yer aldı. Ele geçirilen dokümanlar arasında seçmen listelerinin yer alması da dikkat çekti. Gizli bölmelerden geçmiş dönemde yaşanan pek çok karanlık olaya ışık tutacak bilgileri içeren askeri dokümanların da çıktığı ifade edildi.
YENİ ŞAFAK

Yorum bırakın