ERGENEKON ÇETESİ

Ergenekon Terör Örgütünün Tüm Telefon Görüşmeleri ve İddianamenin Tamamı…..

Teröristlerden kan donduran itiraf

Posted by oktay571 Ağustos 18, 2011

Örgüt içersinde kilit görevler almış iki eski terörist, örgütün askerin attığı tüm adımları önceden bildiğini anlattı.

18.Ağustos.2011,00:56:35
pkk

Eski PKK’lılar dehşete düşüren bilgiler verdi. Örgüt içersinde kilit görevler almış iki eski terörist, örgütün askerin attığı tüm adımları önceden bildiğini anlattı.

Terörle mücadelede en önemli sorunlardan biri örgüte bilgi sızmalarını engellemek. Aksiyon dergisinin ulaştığı ve tim komutanlığı görevi yapmış eski bir PKK’lının anlattıkları, yeni komuta kademesininTSKiçinde ciddi bir temizlik yapması gerektiğini ortaya koyuyor.

Halen Irak’ın Kuzeyinde yaşayan Ronai kod adlı eski PKK’lı böyle söylüyor. O, rütbeli bazı askerlerin sürekli örgüt kamplarına geldiğini, örgüte patlayıcı veilaçgetirmenin yanı sıra kritik bilgiler de verdiğini öne sürüyor.Seçimöncesi ile ilgili anlattığı bir detay oldukça çarpıcı…

Güvenlik güçlerine ifade veren M.K. isimli eski bir terörist de bir başka şok edici ayrıntıyı anlattı.

Seçim sonrası telsiz konuşmalarının kesilmeye başlanması bu sızmaları engellemek için atılmış bir adım olarak yorumlanıyor. Ancak iki eski terörist son saldırıların yine önüne geçilemeyen bu sızmalar sayesinde yapıldığını anlatıyor. Silvan da onlardan biri.

Ergenekoncu subayların derin PKK ile irtibatları eskiden beri gündeme gelen bir iddiaydı. 2004’te savaş kararını ilan eden Öcalan’ın avukatlarından Mahmut Şakar’ın askerî helikopterle Kandil’e getirilip götürüldüğü birçok kişi tarafından ifade edilmişti. Yine iddialara göre PKK’nın yönetim kadrosunda daha önce ordudan ayrılan 50 subay var ve bu subaylar ordu içindeki Ergenekoncu kadroyla hala irtibat halindeler.

Yorum bırakın