ERGENEKON ÇETESİ

Ergenekon Terör Örgütünün Tüm Telefon Görüşmeleri ve İddianamenin Tamamı…..

Turgut Özal suikastinde tetiği Ergenekon çekti

Posted by oktay571 Nisan 20, 2009

PERİNÇEK NEYİ GİZLEMEYE ÇALIŞTI?

Özal suikastinde aynı parmak - İZLE

Özal suikastinde aynı parmak – İZLE
8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’a yapılan suikast girişimi ile ilgili arşivlerden çok ilginç bilgiler çıktı.


Suikastten hemen sonra, Ergenekon sanığı Doğu Perinçek, Aydınlık Dergisi aracılığıyla Murat Ağırtıcı isimli bir genci tetikçi olarak gündeme getirmiş, polis tarafindan gözaltına alınan genç bir süre sonra Perinçek’in kendisini tehditle korkutup, saldırıyı üstlenmeye ikna ettiğini açıklamıştı. Asıl faili gizlediği gerekçesiyle Perinçek hakkında soruşturma açan DGM savcısı da silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. İşte Özal suikasti üzerinde dönen iftira, tehdit ve cinayetle örülü bir Perinçek bilmecesi.

Ağırtıcı, Turgut Özal suikastinin asıl tetikçisi Kartal Demirağ’ın tutuklanmasından hemen sonra suikasti üstlendi ve 17 yaşında cezaevine girdi.

Kısa süre sonra suçsuz olduğu anlaşılan Murat Ağırtıcı, cezaevinden çıktıktan sonra olayla ilgili suskunluğunu bozdu ve Ergenekon sanığı Doğu Perinçek’in, tehdit ve para ile kendisi kandırıp tetikçiliği üstlenmeye ikna ettiği açıkladı. Hem de Perinçek’in de katıldığı bir televizyon programında.

Programa Ağırtıcı’nın da katılması Doğu Perinçek’i rahatsız etmişti ve Perinçek daha porgramın başında stüdyoyu terkediyordu. Murat Ağırtıcı ise olayı başından sonuna kadar anlattı. Tehdit edildiğini söyleyen Ağırtıcı Perinçek’in kendisini Özal suikastini üstlenmeye ikna ettiğini söyledi.

Doğu Perinçek, suikastin asıl amacını gizlemek için saldırıyı; hayali senaryolarla Mit ve Polisi’in üstüne yıkmaya çalışıyordu. Bunun için de; tetikçi olarak lanse ettiği Ağırtıcı’ya, Özal’ın polisin de içinde bulunduğu bir silah kaçakçılığı olayı sebebiyle vurulduğunu söylettiriyordu.

Perinçek, Murat Ağırtıcı’nın bu sahte itiraf ve ihbarlarını, yine kendi dergileri Aydınlık ve 2000’e Doğru’da çarşaf çarşaf yayınladı. Bu arada asıl tetikçi gündemden düşüyordu.

Bu senaryonun ortaya çıkmasının ardından Perinçek hakkında faili gizlemekten soruşturma başlatıldı. Ancak Perinçek’e dava açan DGM Başsavcı Vekili Yaşar Günaydın, 3 yıl sonra Dev-Sol örgütü tarafından yapılan silahlı bir saldırı sonucu öldürüldü. Dev-Sol üyesi Yasemin Okuyucu ise sorgusunda saldırının “sipariş” olduğunu itiraf etti.

Ergenekon operasyonu kapsamında İşçi Partisi Genel Merkezi’nde yapılan aramalarda da Özal suikastiyle ilgili gizli belgeler bulundu. Belgeler ilk iddianamede de yer alıyor. Asıl faili gizlemek için sahte bir tetikçi ortaya çıkaran Perinçek’in ise “Turgut Özal suikastı ile ilgili hangi bağlantıları ört bas etmeye çalıştığı hala merak konusu.

ÖZAL SUİKASTİNDE KARANLIK BİRŞEYLER Mİ VAR?

‘YARAMAZLIK YAPTIĞI İÇİN VURULAN’ TURGUT ÖZAL

TURGUT ÖZAL’IN KÖŞK TAKTİKLERİ

SUİKASTIN PERDE ARKASI ARALANIYOR

EL ATMADIĞI OLAY KALMAMIŞ

100 Mehmet Fikri KARADAĞ , “TÜRKİYE… BU ŞEREFSİZ KÖPEK MİLLET DE BUNLARA OY VERİYOR İŞTE NE YAPACAĞIN” dediği,

‘Özal öldürüldü; çünkü 1993′te…’

Özal suikasti çözmüştü fakat…

Büyük Takip’te çarpıcı iddia: Özal…

ÖZAL BÖYLE ÖLDÜRÜLMEK İSTENMİŞTİ – TIKLAYIN

Ergenekon mu öldürdü? – Video

19.Nisan.2009 19:44:53

Bir Yanıt to “Turgut Özal suikastinde tetiği Ergenekon çekti”

  1. 1993 yılında meydana gelen bazı cinayetlerin öyle sanıldığı gibi ‘sıradan’ olmadığı ayrıntılı bir şekilde incelenerek ispat ediliyor.
    Perde arkası aralanan ölümlerin bazıları şunlar:
    24 Ocak 1993, Uğur Mumcu’nun ölümü.
    05 Şubat 1993, Adnan Kahveci’nin ölümü.
    17 Şubat 1993, Eşref Bitlis’in ölümü.
    17 Nisan 1993, Turgut Özal’ın ölümü.
    5 Mayıs 1993, Bingöl’de asker katliamı.
    02 Temmuz 1993, Madımak oteli faciası.
    22 Ekim 1993, Bahtiyar Aydın’ın ölümü.
    24 Ekim 1993, Cem Ersever’in ölümü.
    Kabala öğretisi, Yahudi ırkından gelenleri Tanrı’nın yarattığı ‘gerçek insan’ olarak kabul ediyor, Yahudi ırkından olmayanları ise, ‘hayvanın’ gelişmiş bir modeli sayılan ‘Goyim’ kavramı ile tarif ediyor.
    Talmud; “İnsanlık Yahudiliğin yüzüsuyu hürmetine kutsanmıştır.” Jebamot, 63a.
    Talmud; “Bütün Yahudiler kral çocuğu olarak doğar.” Shabbat
    Talmud; “Yalnız Yahudiler insandır. Goyim hayvandır.” Baba Batra 114b, Jebamot 61a, Keribot 6b ve 7a.
    Talmud; “Goyim’in en iyisi bile öldürülmelidir.” Avodak Zara 26b, Tosefoth.

Yorum bırakın